پنیر را از دَلَمَهشدن شیر، معمولا شیر گاو، گاومیش، بز و گوسفند تهیه میکنند.شیر از طریق کشت باکتریها ترش (اسیدی) میشود.
سپس با اضافه شدن آنزیم Rennen (مایهٔ پنیر) و یا یک جایگزین (مانند اسید استیک یا سرکه) دَلَمَه میشود و شیر بستهشده و آب پنیر بدست میآید. بیشتر پنیرها در درجه حرارت پخت و پز ذوب میشوند.
این مجله در همشهری آنلاین انواع پنیرها، آداب استفاده از آنها و نقش آن را در پخت و پز بررسی میکند.
برای اینکه با پنیر این مادهٔ غذایی باستانی بیشتر آشنا شوید. بر روی لینکهای زیر کلیک کنید: