مواد لازم:
پنیر سفید تازه: 226 تا 363 گرم
تخممرغ: یک عدد
شکر: 2 قاشق سوپخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
آرد: 3- 2 قاشق غذاخوری به علاوه مقداری برای غلتاندن
روغن آفتابگردان: مقداری برای سرخ کردن
طرز تهیه:
• پنیر تازه را درون کاسهای ریخته و آن را له کرده و به صورت پوره درآورید.
• نمک، شکر و تخممرغ را به ظرف اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
• 3- 2 قاشق سوپخوری آرد - در صورتی که مایلید پنکیکها سفتتر شوند آرد بیشتری اضافه کنید - به مخلوط اضافه کرده و آنها را ورز داده تا به شکل خمیر درآیند.
• با قاشق تکهای از خمیر را برداشته و آن را درون آرد بغلتانید و به شکل توپ خمیری درآورید. این مرحله را چند بار تکرار کرده و چند توپ خمیری درست کنید.
• توپهای خمیری را به شکل دایره در کف دست پهن کنید.
• درون تابهای روغن را گرم کرده و پنکیکها را درون آن - هر طرف حدود سه دقیقه - تفت دهید.
• پنکیکها را هم به صورت داغ و هم خنک شده در دمای اتاق میتوانید با مقداری خامه ترش و یا مقداری شکر میل کنید.
www.enjoyyourcooking.com