متأسفانه بیماری خاموش پوکی استخوان خیلیها را درگیر کرده است. حتماً میدانید که این افراد نیز بیشتر در معرض شکستگی استخوان قرار دارند و باید احتیاطهای لازم را برای مقابله با زمین خوردن و مراقبت از استخوانهایشان در نظر داشته باشند.
اخیراً محققان به این نتیجه رسیدهاند که نوع چای مصرفی میتواند در پیشگیری از شکستگی استخوان ناشی از پوکی استخوان مؤثر باشد. این نوع چای همین چای سیاهی است که روزانه مصرف میکنیم.
به عقیدهی محققان دانشگاه فلیندر استرالیا نوشیدن روزانه 3 فنجان چای سیاه باعث کاهش 27 درصدی خطر شکستگی مربوط به پوکی استخوان میشود.
محققان برای دستیابی به این نتایج روی عادتهای غذایی 1200 زن 70 ساله و به مدت حدود 10 سال بررسیهایی انجام دادند.
- با هر فنجان چای سیاه 9 درصد احتمال شکستگی کمتر میشود
در مدت پژوهش، 288 نفر از خانمهای شرکت کننده دچار شکستگی شدند که نیمی از این موارد شکستگی مفصل ران بود.
محققان مشاهده کردند افرادی که دچار شکستگی نشدهاند خانمهایی هستند که روزانه بین 1 تا 3 فنجان چای سیاه مینوشند.
به عقیدهی این محققان هر فنجان چای بیشتر به میزان 9 درصد خطر بروز این شکستگیها را کاهش میدهد؛ البته منظور تا سه فنجان است نه بیشتر.
این محققان نقش مؤثر چای سیاه در پیشگیری از بروز این مشکل را در میزان فلاوونوئیدهای موجود در این نوشیدنی میدانند.
فلاوونوئیدها آنتی اکسیدانهای قوی هستند که در اکثر گیاهان موجود بوده و از بروز انواع بیماریها پیشگیری میکنند. این آنتیاکسیدانها در انسان به تقویت استخوانها کمک کرده و از پیری بدن و پوکی استخوان پیشگیری میکنند.
بنابراین توصیه میکنیم اگر دچار پوکی استخوان هستید و یا میخواهید از بروز آن پیشگیری کنید چای سیاه را از برنامهی روزانهتان حذف نکرده و تلاشتان را برای جذب هر چه بیشتر فلاوونوئیدها انجام دهید.