چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: نوشیدن چای در کاهش ۲۴ درصدی مرگ‌ومیرهای ناشی از بیماری‌های غیرمرتبط با قلب و عروق موثر است.

  به جای قهوه، چای بنوشید

به گزارش ايسنا، تاکنون مطالعات متعددی با هدف بررسی چگونگی تاثیر نوشیدن چای و قهوه بر سلامت انجام شده‌اند. برای مثال در برخی از این مطالعات آشکار شده که مصرف قهوه به طور مستقیم با افزایش خطر سکته قلبی مرتبط است اما از سوی دیگر به میزان چشمگیر احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد. چای نیز به دلیل دارا بودن چندین نوع آنتی‌اکسیدان خطر ابتلا به برخی از مشکلات و بیماری‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین پزشکان دریافته‌اند طرفداران چای بیشتر به دنبال انتخاب سبک زندگی سالمتر هستند.

پروفسور «نیکولاس دانچین» از فرانسه گفت: اگر بین مصرف چای یا قهوه قرار باشد یک انتخاب داشته باشیم نوشیدن چای بهتر است. امروزه قهوه و چای عناصر مهمی در زندگی هستند. تاثیرات این دو نوشیدنی بر سلامت قلب و عروق در گذشته مورد بررسی قرار گرفته هرچند نتایج متفاوتی داشته است.

به گفته پروفسور دانچین در بررسی انجام شده تاثیر نوشیدن قهوه‌ و چای بر میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرمرتبط با قلب و عروق و عوامل دیگر روی گروه گسترده‌ای از مردم فرانسه مورد مطالعه قرار گرفت.

در این بررسی 131 هزار و 401 فرد 18 تا 95 سال برای مدت سه سال و نیم، تحت مطالعه قرار گرفتند که در این مدت 95 مورد فوت ناشی از بیماری‌های قلبی - عروقی و 632 مورد بر اثر عوامل دیگر اتفاق افتاده است. همچنین متخصصان میزان مصرف چای و قهوه را در این افراد ارزیابی کردند. افرادی که قهوه مصرف می‌کردند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بودند. همچنین افرادی که از این نوشیدنی مصرف نمی‌کردند از وضعیت جسمی بهتری برخوردار بوده و فعالیت جسمی بیشتری داشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از نچرال ورلد نیوز، به گفته دانچین،‌ چای حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که فوائدی برای سلامتی دارند و همچنین سبک زندگی افرادی که چای را انتخاب می‌کنند به مراتب سالمتر است و به همین دلیل نوشیدن چای به جای قهوه توصیه می‌شود.

کد خبر 270834

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha