- مواد لازم:
آرد يك پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
شکر يك قاشق غذاخوری
تخم مرغ يك عدد
نمک يك چهارم قاشق چایخوری
ژله انار يك بسته
دانه انار نصف لیوان
- طرزتهیه:
1- برای درست کردن تارت انار ابتدا آرد را با نمک الک میکنیم. سپس در ظرف دیگری کره را با يك قاشق غذاخوری شکر میزنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم .کرم لطیفی به دست میآید.
2- سپس مخلوط آرد را به آن اضافه میکنیم و ورز میدهیم . در یک کیسه فریزر به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم . در این فاصله فر را روی 180 درجه تنظیم میکنیم.
3- خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و روی قالب میکشیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم . بعد دما را کم میکنیم تا 150 درجه و ۱۰ دقیقه دیگر میگذاریم تا طلایی شود.
4- برای درست کردن کرم پاتیسیر، 2 زرده تخم مرغ را با یک سوم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل خوب بزنید تا سفید شوند بعد 2 لیوان شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. یک چهارم لیوان نشاسته را با یک قاشق آب سرد مخلوط و یکنواخت کنید و به مواد اضافه کنید.
5- حالا 2 قاشق آرد را داخل آن بریزید و روی شعله بگذارید و مدام هم بزنید و حتی لحظهای از آن غافل نشوید تا کمی غلیط شود .بعد از روی شعله بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود. برای درست کردن ترکیب ژله و انار، باید ژله را طبق دستور ولی با نصف لیوان آب کمتر درست کنیم و در یخچال بگذاریم.
6- سپس وقتی کمی خودش را گرفت انار را به آن اضافه میکنیم و در فاصله يك ساعت دو سه بار هم میزنیم . کرم پاتیسیر را داخل تارت میریزیم و بعد مخلوط انار و ژله را روی آن میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. تارت انار آماده است.