به گزارش ایرنا از مدیکال اکسپرس، با توجه به تنوع خوراکیهایی همچون چیپسهای سیب زمینی با طعمهای مختلف ، انواع شکلات و چیزبرگرهای دوبل که در زندگی مدرن و با تبلیغات گسترده برای ایجاد حداکثر لذت مهندسی شده اند، مصرف کنندهها هر روز با تحریک به خوردن بمباران میشوند.
به عبارت دیگر، برخلاف جوامع سنتی، هدف مردم از خوردن اغلب رفع گرسنگی نیست، بلکه خوردن به خاطر در دسترس بودن خوراکیهای لذیذ در تمام ساعات شبانه روز است.
پژوهش جدیدی که در Journal of the Association for Consumer Research منتشر شد، نشان میدهد که گرایش مصرف کنندگان امروزی به خوردن در اوقاتی که گرسنه نیستند به سلامتی آنها آسیب میرساند.
در جریان این پژوهش، از 45 دانشجوی داوطلب خواسته شد که پس از تعیین سطح گرسنگی خود، یک غذای سرشار از کربوهیدرات بخورند. برای اندازه گیری میزان اثرگذاری غذا بر سلامت افراد مورد مطالعه، سطح گلوکز خون آنها در فواصل منظم پس از غذا خوردن اندازه گرفته شد . سطح گلوکز خون این افراد پس از مصرف غذای حاوی کربوهیدرات رو به افزایش گذاشت. با توجه به تاثیر بالا رفتن دفعی سطح گلوکز خون بر تخریب سلول های بدن، عموما بهتر است این افزایش نسبتا جزیی باشد.
براساس یافتههای این تحقیق، افرادی که با میزان متوسط گرسنگی شروع به خوردن غذا میکنند، در قیاس با کسانی که گرسنه نیستند و لب به غذا باز میکنند، سطح گلوکز پایین تری دارند و در نتیجه در شرایط سالم تری قرار دارند.