دکتر شاهین شهبازی متخصص گوارش در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: استفاده از روغنهای صنعتی بسیار مضر است و کارکرد بدن را مختل میسازد، مصرف روغنهای هسته انگور، زیتون و کانولا بخاطر ویتامین E که دارد توصیه میشود.
وی تصریح کرد: روغن اگر تازه و پالایش نشده باشد اثر آنتیاکسیدانی بسیار بالایی دارد.
روغن کتان و هسته انگور امگا 3 بالایی دارند، روغن کانولا و زیتون نیز خاصیت آنتیاکسیدانی بالایی دارد.
وی تصریح کرد: روغن زیتون به دلیل امگا 3 بالا میتواند جایگزین روغن ماهی شود، روغن که خالص و تازه باشد اثر آنتیاکولوژیک بالایی خواهد داشت.
وی افزود: اگر روغنها تازه مصرف شوند در آنها خاصیت ضد سرطانی و ضد تورمی وجود خواهد داشت.
وی ادامه داد: مصرف زیاد این روغنها سرطانزا است در کل هم روغنها اگر زیاد مصرف شوند سرطانزا هستند روغن باید به مقدار لازم مصرف شود.