به گزارش خبرنگار مهر، کارشناسان توصیه میکنند خوردن هر روز صبح ۵ یا ۶ بادام خیسانده شده در داخل آب و سپس کَندن پوست آن بسیار برای سلامت نوزاد و مادر مفید است.
به گفته محققان مصرف روزانه بادام توسط مادر موجب کاهش احتمال بروز آلرژی در نوزاد میشود. طبق مطالعه محققان دانمارکی، مصرف مغزیجات درختی، از جمله بادام درختی، در طول دوره بارداری موجب کاهش احتمال ابتلا نوزاد به آلرژیهایی نظیر آسم یا سایر بیماریهای تنفسی بعد از تولد میشود.
همچنین از آنجائی که بادام منبع غنی کلسیم است به کاهش بروز مسمومیتهای ناشی از بارداری در مادر کمک میکند و باعث میشود نوزاد استخوانها، دندانها و سیستم عصبی قویتری داشته باشد. همچنین به کاهش کلسترول LDL و حفظ سلامت قلب کمک میکند.
به گفته محققان، از آنجائیکه بادام منبع غنی فیبر است به کاهش علائم یبوست که در طول دوره بارداری رایج است نیز کمک میکند.