همشهری آنلاین: مصرف اسیدهای چرب اومگا- 3 که در برخی از انواع ماهی موجود است، می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت نوع 1 را کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه این پژوهش نشان می‌دهد که در کودکانی که زمینه ژنتیکی ابتلا به دیابت نوع 1 را دارند، که یک بیماری خودایمنی است که باعث نابودی سلول‌های تولیدکننده انسولین در فرد می‌شود، مصرف اومگا -3 ها خطر دیابت را تا 55 درصد کاهش می‌دهد.

دیابت نوع 1 یا دیابت نوجوانان درمان‌پذیر است، اما علاجی ندارد و گرچه علت دقیق آن نامعلوم است، تصور می‌شود که مجموعه‌ای از عوامل ژنتیکی و  محیطی در ایجاد ان دخالت دارند. این نوع دیابت 10 درصد کل موارد دیابت را تشکیل می‌دهد.

ماهی‌هایی مانند ساردین، تون ، ماهی آزاد غنی از اومگا -3 هستند.

این بررسی که نتایج آن در نشریه انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، بر روی 1770 کودک در فاصله سال‌های 1994 تا 2006 انجام شده است.