فضاي مورد نياز براي اين كار ۵۰ تا ۶۰ مترمربع است. وسايل جانبي مورد نياز آن ديگ و پارچ مخصوص است كه بايد تقريبا ۵ميليون تومان براي تهيه آنها خرج كنيد. حدود ۲۰ ميليون تومان از سرمايه اوليه را نيز بايد براي خريد گل كنار بگذاريد. در كنار گلابگيري ميتوانيد عرقيات ديگر مثل نعناع، كاسني، بهارنارنج، هل و دارچين توليد كنيد كه براي آن بايد ۵ ميليون تومان مازاد بر سرمايه اوليه هزينه كنيد. نكته اميداواركننده در اين كسب و كار اين است كه شما حين توليد ميتوانيد درصدي هم فروش داشته و كمتر نگران ضرر و زيان خود در ماههاي اول كار باشيد. براي گرفتن مجوز بايد به صنف عرقيات گياهي استان يا شهر خود مراجعه كنيد. با طي شدن مراحل قانوني و بازديد مسئول سازمان بهداشت و شهرداري، شركت در كلاسهاي آموزشي و نيز ارائه مداركي مثل بيمه كاركنان، سند يا اجارهنامه محل كارگاه و گواهي عدمسوءپيشينه، پروانه كسب به شما تعلق ميگيرد. مدت اعتبار اين پروانه ۵ سال است كه پس از طي آن بايد براي تمديد اقدام كنيد.
توجه كنيد كه اداره بهداشت در طول اين 5 سال از كارگاه شما بازديد كرده و درصورت رعايت نكردن نكات بهداشتي اين مجوز را لغو ميكند. همچنين توجه كنيد كه كارفرما، كارگاه و كاركنان، همگي بايد كارت سلامت داشتهباشند و هر سال آن را تمديد كنند. درنظر داشتهباشيد كه زمان توليد شما در اين كسب و كار بسيار مهم است. براي مثال در فصلهايي مثل زمستان كه امكان تهيه گل نيست نميتوانيد گلابگيري كنيد و بايد عرقيات خشك مثل شويد، رازيانه و زيره توليد كرده و به فروش برسانيد تا كارگاه شما فعاليت خود را در اين زمان از سال هم داشتهباشد. لازم به ذكر است كه در اين كار بايد بخشي از نيروي خود را صرف بازاريابي كنيد. براي اين كار ميتوانيد به فروشگاههاي موادغذايي و عطاريهاي شهر خود سر بزنيد اما براي گسترش كار بهتر است به شهرهاي مختلف سفر كرده و با معرفي محصول توليدي و كيفيت آن، فروش خود را افزايش دهيد. انتخاب مواداوليه مرغوب و بستهبندي مناسب از نكات مهم و تأثيرگذار در فروش شماست كه نبايد آن را فراموش كنيد. اگر با پشتكار اين كار را دنبال كنيد، ماهانه ميتوانيد حداقل يك ميليون و 500 هزار تومان درآمد داشتهباشيد.