به گزارش ایسنا، تینا جعفری اظهار کرد: تخم بلدرچین برای درمان ناراحتیهای اعصاب و تقویت سیستم ایمنی مفید است.
وی در ادامه افزود: وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامینها به خصوص ویتامین E باعث شده که تخم بلدرچین برای درمان بعضی از بیماریها مانند بیماریهای گوارشی، سنگ کلیه، صفرا و فشارخون مفید باشد.
جعفری با اشاره به عملکرد مطلوب تخم بلدرچین بر روی حافظه انسان، خاطرنشان کرد: افراد مسن و افرادی که در معرض بیماری آلزایمر هستند، از تخم بلدرچین در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
وی افزود: مصرف مدام تخم بلدرچین به کاهش تجمع مواد سمی در خون و کاهش تجمع فلزات سنگین کمک میکند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: سفیده تخم بلدرچین منبع خوب فسفر، مس، روی، اسیدهای آمینه و زرده آن شامل اسیدهای چرب ضروری است.
جعفری با اشاره به اینکه ارزش غذایی تخم بلدرچین در مقایسه با تخممرغ به مراتب بالاتر است، اظهار کرد: یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخممرغ معمولی ( 11 گرم) را دارد، ولی نسبت به تخممرغ معمولی 3 برابر خواص تغذیهای دارد.