کره یا مارگارین: ١۵٠ گرم
خاکه قند ٢ دسی لیتر(٢٠٠ سی سی)
جوپرک: ٣.۵ دسی لیتر
پودر نارگیل: يك دسی لیتر
وانیل : ١.۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۴.۵ قاشق غذاخوری
قهوه یا آب: ٢ قاشق غذاخوری
- برای تزیین:
پودر نارگیل: به میزان لازم
- طرزتهیه:
- کره رو با خاکه قند میزنیم تا کرم مانند بشه، جو پرک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
- سپس پودر نارگیل و کاکائو و وانیل رو اضافه میکنیم. اگر طعم قهوه رو دوست دارین ٢ تا ٣ قاشق چایخوری نسکافه معمولی رو با ٣ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید. در صورتی که از طعم قهوه خوشتون نمیآد و یا به هر دلیلی پرهیز میکنید از قهوه ٢ تا ٣ قاشق آب به مایه اضافه کنید. مایه رو با دست ورز میدهیم تا یکدست بشه.
- حالا توی کاسه مقداری پودر نارگیل میریزیم. از مایع گلولههای کوچکی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر برمیداریم، کف دست گرد میکنیم و توی کاسه محتوی پودر نارگیل میاندازیم و میغلتانیم جوری که همه طرفش پودر نارگیل بچسبه. همین کار رو ادامه میدهیم تا همه مایه مصرف بشه. گلولهها رو قبل از سرو ٢ تا ٣ ساعت توی پخچال میگذاریم تا سفت بشه.
- در صورتی که میخواهید به مدت طولانیتری شیرینی رو نگه دارين،این کار ممکنه و این شیرینی قابل فریزشدن نيز هست.
http://7ganj.ir