تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۶

همشهری آنلاین: توپ‌های شکلاتی فوق‌العاده خوشمزه بوده و طرز تهیه آن نیز ساده است. مواد لازم برای حدود ٢٠ عدد توپ شکلاتی:

کره یا مارگارین: ١۵٠ گرم

خاکه قند  ٢ دسی لیتر‌(٢٠٠ سی سی)

جوپرک:  ٣.۵ دسی لیتر

پودر نارگیل: يك دسی لیتر

وانیل : ١.۵ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: ۴.۵ قاشق غذاخوری

قهوه یا آب:  ٢ قاشق غذاخوری

  • برای تزیین:

پودر نارگیل: به میزان لازم

  • طرزتهیه:
  •  کره رو با خاکه قند می‌زنیم تا کرم مانند بشه،‌ جو پرک رو اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.
  • سپس پودر نارگیل و کاکائو و وانیل رو اضافه می‌کنیم. اگر طعم قهوه رو دوست دارین ٢ تا ٣ قاشق چایخوری نسکافه معمولی رو با ٣ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید. در صورتی که از طعم قهوه خوشتون نمی‌آد و یا به هر دلیلی پرهیز می‌کنید از قهوه ٢ تا ٣ قاشق آب به مایه اضافه کنید. مایه رو با دست ورز می‌دهیم تا یکدست بشه.
  • حالا توی کاسه مقداری پودر نارگیل می‌ریزیم. از مایع گلوله‌های کوچکی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر برمیداریم،‌ کف دست گرد می‌کنیم و توی کاسه محتوی پودر نارگیل می‌اندازیم و میغلتانیم جوری که همه طرفش پودر نارگیل بچسبه. همین کار رو ادامه می‌دهیم تا همه مایه مصرف بشه. گلوله‌ها رو قبل از سرو ٢ تا ٣ ساعت توی پخچال می‌گذاریم تا سفت بشه.
  • در صورتی که می‌خواهید به مدت طولانی‌تری شیرینی رو نگه دارين،‌این کار ممکنه و این شیرینی قابل فریزشدن نيز هست.

http://7ganj.ir