کربوهیدراتها و الیگوساکاریدهای درون عسل، عملکرد مطلوب باکتریهای خوب را تقویت میکنند که برای حفظ سلامتی و عملکرد دستگاه گوارش واقعا ضروری هستند. وقتی که تعادل باکتریایی در دستگاه گوارش به سطح مطلوبی برسد، برخی مشکلات مثل یبوست، دلدرد و نفخ از بین میروند. بهعلاوه اینکه تعادل باکتریایی از رشد باکتریهای مضر نیز جلوگیری میکند.
محققان میگویند که نوشیدن یک لیوان شیرعسل در ساعات اولیه صبح، استقامت افراد را افزایش میدهد. در حالی که شیر حاوی پروتئین است، عسل نیز کربوهیدراتهای لازم برای متابولیسم مطلوب بدن را فراهم میکند. به همین دلیل است که ترکیب شیر و عسل، نیرو و استحکام همه انسانها از جمله کودکان و سالمندان را تقویت میکند.
پروتئینهای حیوانی درون شیر بهواسطه آنزیمها به اسیدهای آمینه اساسی تجزیه میشوند و بعد دوباره به پروتئینهایی تبدیل میشوند که برای بدن انسانها قابل استفاده باشد. از طرف دیگر، مواد مازادی که در این چرخه باقی میمانند، بهعنوان انرژی مصرفی اکسید میشوند.
منبع:organicfacts