پیام فرح بخش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نکاتی در خصوص مصرف بستنی گفت : با توجه به اینکه بستنی منبع خوبی از شیر و مواد انرژی زا است ، مصرف آن برای کودکان بالاتر از یک سال و نیم توصیه میشود ، البته باید در مورد میزان مصرف آن در کودکانی که دچار اضافه وزن هستند و یا در خانواده سابقه بیماری دیابت وجود دارد، احتیاط شود .
وی ادامه داد : والدین باید دقت کنند بستنیهای مصرفی حاوی رنگ های مصنوعی و غیرمجاز نباشد ، اغلب بستنیهای میوه ای که تبلیغ میشوند فاقد میوه و حاوی رنگ و طعمهای مصنوعی هستند که باید از مصرف آنها به خصوص برای کودکان خودداری شود چرا که این مواد کودک را مستعد ابتلا به بیماریهایی نظیر بیش فعالی میکنند.
این پزشک در ادامه افزود : بهتر است از بستنیهای استاندارد و پاستوریزه استفاده شود زیرا ممکن است شیر بستنیهای محلی و دست ساز به هنگام تهیه به قدر کافی جوشانده نشده باشد و این امر موجب میشود تا با مصرف این نوع بستنیها ، احتمال ابتلا به بیماریهایی مثل تب مالت وجود داشته باشد.
دکتر فرح بخش درپایان گفت: بستنی خامهدار نیز خیلی توصیه نمیشود زیرا خامه ، حاوی چربی اشباع و مضر است و یک بستنی لیوانی کوچک معادل یک واحد از خانواده لبنیات محسوب میشود و هر فردی باید روزانه ۳ الی ۴ واحد لبنیات استفاده کند ،که یک عدد بستنی روزانه میتواند گزینه مناسبی برای تامین بخشی از لبنیات مورد نیاز افراد به خصوص کودکان باشد.