به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه بازدید از طرحهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اولویتهای وزارت بهداشت توجه به مناطق محروم و خدماترسانی به این بخش است.
وی با اشاره به ورود وزارت بهداشت به حوزه حاشیهنشینی گفت: بیش از 11 میلیون حاشیهنشین از خدمات وزارت بهداشت بهرهمند شدهاند. همچنین در اجرای طرح تحول نظام سلامت بیش از 2000 خانه بهداشت طی سال گذشته در سراسر کشور مرمت و بهسازی شد.
وی همچنین اظهار کرد: یکی از اولویتهای ما در وزارت بهداشت، بومیگزینی و آموزش پزشکان متخصص بومی در مناطق مختلف کشور است.
دکتر سیدحسن هاشمی همچنين در حاشیه افتتاح ساختمان آموزشی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی سبزوار گفت: سبزوار در اجرای طرح تحول نظام سلامت بسیار خوب عمل کرده است و در این منطقه خدمات بسیار خوبی در حوزه سلامت به بیماران ارائه میشود.
وی با بیان اینکه دانشکده پزشکی و پیراپزشکی این دانشگاه دارای طراحی خوبی است، افزود: امیدوارم در آینده شاهد افزایش رشتههای پزشکی در این دانشکده باشیم.
هاشمی زیرساختهای حوزه پزشکی این شهرستان را خوب توصیف کرد و گفت: تحقق این خواسته بیانگر تلاش مسئولان شهری و دانشگاه علوم پزشکی سبزوار است.
علیرضا مسلم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز گفت: این طرحها شامل بهرهبرداری از دانشکده پزشکی و پیراپزشکی پردیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، طرح هتلینگ بیمارستان شهید مبینی و بهرهبرداری از مرکز بهداشتی درمانی شبانهروزی شهدای مزینان داورزن است. برای بهرهبرداری از این طرحها، 227 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به این طرحها افزود: ساختمان آموزشی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی پردیس این دانشگاه، در مساحت 10 هزار مترمربع در سال 87 آغاز و با 200 میلیارد ریال اعتبار به بهرهبرداری رسید.
مسلم با اشاره به بهرهبرداری از طرحهای هتلینگ بیمارستان شهیدان مبینی این شهرستان ادامه داد: طرح هتلینگ این بیمارستان در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت اجرا شده است.
وی با بیان اینکه این طرحهای هتلینگ در یک هزار و 10 مترمربع مساحت اجرا شده است، گفت: این طرحها شامل بهرهبرداری از بخش جراحی زنان، بخش مراقبتهای ویژه نوزادان N.I.C.U و بخش پس از زایمان این بیمارستان میشود که برای بهرهبرداری از این طرحها 18 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به بهرهبرداری از طرح مرکز بهداشتی درمانی شبانهروزی شهدای مزینان عنوان کرد: کلنگ اجرایی این طرح در سال 93 در 1500 مترمربع به زمین خورد و با کمکهای خیرین، اعضای شورای اسلامی روستای مزینان و مسئولان شهرستان داورزن به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: برای اجرای این طرح نیز 9 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده از طریق ویدئو کنفرانس توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی بهرهبرداری شد.