تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

همشهری آنلاین: یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی، سبب افزایش سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان، می‌شود.

به گزارش ايسنا، مريم اسدي افزود: توت فرنگي، منبع خوبی از فیبر، ویتامینC، پتاسیم، آنتی اکسیدان‌ها، املاح کلسیم، آهن و فسفر است.

او خاطر نشان كرد: آنتی اکسیدان‌ها و پتاسیم‌های بالای موجود در توت فرنگی، باعث کاهش خطر لخته‌های خون خطرناک در مغز می‌شوند.

به گفته اين كارشناس تغذيه، توت فرنگي، فشار خون را کاهش می‌دهد.جزء 20 میوه سرشار از آنتی اکسیدان است. پاک کننده روده و مثانه و سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی هم دارد.

اسدي توصيه كرد: به علت تماس میوه‌ها با زمین، خاک و کود، توت فرنگي، ممکن است آلوده شود بنابراين، باید آن را شسته و سپس مصرف کرد.

او گفت: برخی از افراد نسبت به توت فرنگی، حساسیت دارند و ممکن است این حساسیت به صورت استفراغ یا ناراحتی‌های جلدی بروز کند.

همچنين، توت فرنگی به علت داشتن اسید سالسیلسک در بعضی از اشخاص، کبد و مثانه را تحریک کرده و جوش‌هایی شبیه کهیر ایجاد می‌کند به همين دليل، کسانی که معده‌ای حساس دارند یا مبتلا به بیماری‌های کهیر، اگزما و آسم هستند بهتر است از خوردن توت فرنگی پرهیز کنند.