به گزارش ایسنا، اگرچه کمبود خواب همیشه با افزایش وزن، افراط در خوردن و انتخاب رژیم غذایی نامناسب مرتبط بوده اما در بررسی جدید به این موضوع پرداخته شده که چگونه کمبود خواب میتواند از طریق افزایش سطح سیگنال شیمیایی در خون و ترغیب فرد به خوردن خوراکیهای شور و شیرین موجب این فرآیند شود.
در این مطالعه محققان دانشگاه شیکاگو مشاهده کردند افرادی که از خواب کافی محروم هستند نمیتوانند در برابر خوردن چیپس، کیک و شکلات مقاومت کنند حتی اگر در وعده غذاییشان 90 درصد کالری مورد نیاز روزانهشان را دریافت کرده باشند.
براساس یافتههای به دست آمده، کمبود خواب بیشتر بر میزان اشتهای فرد به هنگام عصر تأثیر میگذارد؛ در این وقت از روز خوردن هلههوله با افزایش وزن ارتباط دارد.
به گزارش ساینس ورلدریپورت، به گفته کارشناسان کمبود خواب سیگنالی را به وجود میآورد که موجب میشود فرد از خوردن به ویژه مصرف تنقلات لذت ببرد.