دکتر حسین رستگار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: مشاهده میشود که برخی تولیدیهای سوسیس و کالباس از بافتهایی نظیر پوست، پا و تاج خروس به جای گوشت مرغ استفاده میکنند.
وی گفت: این مراکز اغلب عرضه غیر رسمی دارند و بخاطر قیمت پایین، اغلب فست فودها مشتری آنها هستند.
رستگار گفت: مشتری درهنگام مصرف فست فود از نام کارخانه تولید کننده سوسیس کالباس اطلاعی ندارد و کیفیت را نمیتواند تشخیص دهد.
وی با اشاره به دشواری تشخیص منشا تولید این محصولات افزود: پیدا کردن آدرس تولیدیهای غیر رسمی، کار سختی است و نیاز به همکاری نهادهای دیگر دارد، توصیه میکنیم مردم هنگام خرید سوسیس کالباس به نام تجاری کارخانه و دارا بودن برچسب سازمان غذا و دارو توجه کنند.