به گزارش همشهري آنلاين به نقل از روابط عمومي سازمان غذا و دارو، کارشناس ارشد چای اداره نظارت و ارزیابی بر محصولات غذایی سازمان غذا و دارو توصیه کرد: مردم از چایهای که بر روی بسته بندی آنها شماره پروانه ساخت و لوگوی سازمان غذا و دارو درج شده است استفاده کنند.
علیرضا باقرعبیری گفت:تمام چایهای وارداتی، در کشور مبدا، از مزرعه تا کارخانه مورد تحت نظارتهای دقیق و ظریف کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار میگیرند. و در صورت تایید شرایط فنی و بهداشتی مجوزهای لازم برای آنها صادر ميشود.
او افزود : تمام چایهای سیاه وارداتی در داخل کشور از لحاظ اندازه گیری سموم و فلزات سنگین که مطابق مقررات ملی ایران بوده مورد آزمایش قرار گرفته و بعد از آزمایشات مختلف در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.
عبيري گفت: مصرف کنندگان از طریق استعلام از سازمان غذا و دارو، میتوانند نسبت به صحت پروانه ساخت این قبیل محصولات مطلع شوند.
نظر شما