به گزارش خبرگزاری مهر، زولبیا و بامیه از انواع شیرینیهایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد مصرف میشود. شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزهداران است.
بهتر است زولبیا و بامیه از شیرینی فروشیهایی دارای مجوز بهداشتی تهیه شود، چرا که برخی اماکن تهیه زولبیا و بامیه از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگهای غیر مجاز استفاده میکنند که تهدید کننده سلامت افراد است.
مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربیهای بدن را خنثی میکند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربیهای بدن، بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
بهتر است به جای تامین قند بدن در طول روزهداری، از غلات (نان و برنج) استفاده کنیم و از خوردن خوراکیهای چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز شود.