همشهری آنلاین: از هر نوع گوشت پخته‌ای برای تهیه این غذای خوش‌ آب و رنگ می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم :

گوشت مرغ: به میزان لازم

برنج: 2 پیمانه

سیب زمینی: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: يك قاشق غذا خوري

نمک و روغن به مقدار کافی

  • طرز تهیه:

برنج را با میزان آبی که لازم دارد ( 3 پيمانه ) با رب ،نمک ، سیب زمینی ریز شده به اندازه حبه قند و روغن روی حرارت ملايم گذاشته يا در پلو پز ريخته و به برق بزنيد

وقتی آب آن جوش آمد در قالب نچسبي که قبلاًداخل آن را چرب کرده‌اید بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر با حرارت متوسط نیم ساعت دم كنيد.

چنانچه خواستید رنگ ته ديگ پلو تیره و یا روشن‌تر شود زمان پخت را يا زیاد يا کم کنید. و با انواع گوشت پخته ( مرغ ،گوشت چرخ كرده و يا ماهيجه ) و سبزي‌حات آن را تزيين كرده و نوش جان كنيد .

http://www.beytoote.com