به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه راش شیکاگو آمریکا توصیه میکنند اگر کودکتان در حفظ کردن دروس مدرسه با مشکل مواجه است، با افزودن دارچین به چای، قهوه و رژیم غذاییاش میتوانید به بهبود توانایی یادگیریاش کمک کنید.
یافتهها نشان دادند موشهای دارای قدرت یادگیری ضعیف با مصرف دارچین به توانایی و قدرت یادگیری در سطح موشهای قوی رسیدند.
کالیپادا پاهان، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «مصرف دارچین یکی از ایمنترین و آسانترین شیوههای بهبود قدرت یادگیری و حفظ مطالب است.»
برخی افراد ذاتا قدرت یادگیری خوب و بالایی دارند، اما برخی افراد باید با سعی و تلاش این تواناییشان را بهبود بخشند. این تحقیقات نشان میدهد که مصرف دارچین تاثیر چشمگیری بر بهبود توانایی افرادی که ذاتا قدرت یادگیری بالای داشتند ندارد.
هیپوکامپ افراد با قدرت پایین یادگیری در مقایسه با افراد دارای قدرت بالای یادگیری، دارای پروتئین CREB کمتر و پروتئین GABRA۵ بیشتر است. نقش پروتئین CREB در حافظه و یادگیری و نقش پروتئین GABRA۵ در ایجاد هدایت بازدارنده صوتی در مغز است.
به موشهای مورد مطالعه، دارچین داده شد که در بدنشان تبدیل به سدیم بنزوآت میشد. زمانی که سدیم بنزوآت وارد مغزشان میشد، سطح CREB افزایش و سطح GABRA۵ کاهش مییافت. در نهایت این حالت موجب تحریک انعطافپذیری نورونهای هیپوکامب میشد.
به گفته محققان، تغییر در ویژگی انعطافپذیری نورونها با بهبود حافظه و توانایی یادگیری در موشها همراه بود.