- مواد لازم براى تهیه توپک مرغ و پنير موزارلا :
۴۵٠ گرم مرغ چرخ کرده
نمک و فلفل
٢٠٠ گرم پنیر موزارلا تازه
٢ قاشق غذاخورى سس باربیکیو
آرد سوخارى
- طرز تهیه توپک مرغ و پنير موزارلا:
مرغ، سس، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم،
موزارلا را خرد کرده، مرغ را به صورت توپهاى کوچک در ميآوريم.
وسط هر کدام یک تکه موزارلا قرار میدهیم.
در آرد سوخارى میچرخانیم و روى سینى فر که با کاغذ روغنى پوشانده شده، میچینیم و در دماى ١٧٠ درجه سانتیگراد به مدت ٢٠ دقیقه میپزیم تا طلایى شود، و با سس دلخواه سرو میکنیم.
نوش جان و لذت ببرید!
foodfa.com