به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان دانشکده پزشکی آیسان نیویورک سیتی در دنیای تجاری امروز و سفرهای متوالی و بدون توقف که مصرف غذاهای سالم خانگی جایش را به مصرف غذاهای جادهای داده است، ریسک ابتلا به تصلب شریان هم رو به افزایش است.
رژیم غذایی متداول کاری امروز مملو از گوشت قرمز، نوشیدنیهای قندی، اسنکهای فرآوری شده است. این نوع رژیم غذایی مضرات سنگینی برای سلامت قلب دارد.
دکتر ولنتاین فاستر، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «ما دریافتیم رژیم غذایی کاری اجتماعی بیش از هر رژیم غذایی دیگری موجب افزایش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی میشود.»
حتی محققان دریافتهاند این نوع رژیم غذایی به مراتب بدتر از رژیم غذایی موسوم به «رژیم غذایی غربی» است.
فاستر در ادامه عنوان میکند: «این رژیم غذایی کاری حقیقتا رژیم بدی است. موجب سفت شدن عروق شده و به شدت در ریسک ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، قاتل شماره یک جهان، نقش دارد.»
طبق اعلام انجمن قلب آمریکا، تصلب شریان ناشی از تشکیل پلاک در عروق است که ریسک لخته شدن خون، حمله قلبی و سکته را افزایش میدهد. بیماری قلبی عروقی سالانه موجب مرگ بیش از ۱۷ میلیون نفر در دنیا میشود.
برای کاهش این ریسک، انجمن قلب آمریکا بر کاهش مصرف گوشت قرمز و شیرینیجات و مصرف بیشتر میوه، سبزیجات، غلات کامل سبوسدار، محصولات لبنی کم چرب، ماهی و مرغ بدون پوست و مغزیجات آجیلی تاکید میکند.