همشهری آنلاین: با تهیه پیتزا با خمیر بروکلی تجربه‌ای متفاوت از یک پیتزا خواهید داشت.

  • مواد لازم براى تهیه پیتزا با خمیر بروکلی:

٣ فنجان سر بروکلى

٢ عدد تخم مرغ

۱/۴ فنجان پنیر پارمسان

۱/۴ فنجان موزارلا

نمک و فلفل

۱/۴ فنجان سس پیتزا

يك فنجان پنیر

  • طرز تهیه پیتزا با خمیر بروکلی:

دماى فر را به ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد می‌رسانیم.

روى کاغذ روغنى را کمى چرب کرده، در سینى فر قرار داده و کنار می‌گذاریم.

بروکلى را در مخلوط کن ریخته، و مخلوط کرده سپس در کاسه ریخته، روى آن را پوشانده و ٢ دقیقه در ماکروویو حرارت داده تا بخار کند.

بروکلى را فشار داده تا آب اضافه آن خارج شود.

در کاسه اى، بروکلى، تخم مرغ، پنیر را با هم مخلوط کرده و روى کاغذ روغنى به شکل خمیر پیتزا دایره پخش می‌کنیم و به مدت ١٠ دقیقه در فر پخته تا طلایى شود، از فر خارج کرده، روى آن سس مالیده و پنیر می‌ریزیم و مجددا ١٠ دقیقه در فر می‌پزیم.

۵ دقیقه بعد از خنک شدن آن را بریده و سرو می‌کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com