- مواد لازم براى تهیه پیتزا با خمیر بروکلی:
٣ فنجان سر بروکلى
٢ عدد تخم مرغ
۱/۴ فنجان پنیر پارمسان
۱/۴ فنجان موزارلا
نمک و فلفل
۱/۴ فنجان سس پیتزا
يك فنجان پنیر
- طرز تهیه پیتزا با خمیر بروکلی:
دماى فر را به ٢٠٠ درجه سانتیگراد میرسانیم.
روى کاغذ روغنى را کمى چرب کرده، در سینى فر قرار داده و کنار میگذاریم.
بروکلى را در مخلوط کن ریخته، و مخلوط کرده سپس در کاسه ریخته، روى آن را پوشانده و ٢ دقیقه در ماکروویو حرارت داده تا بخار کند.
بروکلى را فشار داده تا آب اضافه آن خارج شود.
در کاسه اى، بروکلى، تخم مرغ، پنیر را با هم مخلوط کرده و روى کاغذ روغنى به شکل خمیر پیتزا دایره پخش میکنیم و به مدت ١٠ دقیقه در فر پخته تا طلایى شود، از فر خارج کرده، روى آن سس مالیده و پنیر میریزیم و مجددا ١٠ دقیقه در فر میپزیم.
۵ دقیقه بعد از خنک شدن آن را بریده و سرو میکنیم.
نوش جان و لذت ببرید!
http://foodfa.com