- مواد لازم براى تهیه پودینگ نان پای سیب:
۶ ورقه نان تست
٣ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان شیر
يك قاشق چایخورى عصاره وانیل
يك قاشق غذاخورى دارچین
٣ عدد سیب پوست کنده و ریز خرد شده
يك فنجان شکر قهوهاى
٣ قاشق غذاخورى نشاسته ذرت
بستنى و سس کارامل براى سرو کردن
- طرز تهیه پودینگ نان پای سیب:
دماى فر را به ١٧۵ درجه سانتیگراد میرسانیم.
نانها را خرد کرده، در یک کاسه، تخم مرغ، شیر، وانیل، و دارچین را با همزن مخلوط میکنیم.
نانها را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم و در قالب گرد چرب کرده ریخته و روى آن را صاف میکنیم.
در یک کاسه بزرگ، سیب، شکر، و نشاسته ذرت، را با هم مخلوط کرده و روى پودینگ نان در قالب میریزیم و به مدت ۴٠ دقیقه آن را در فر قرار داده تا پخته و دور آن طلایى شود.
بعد از خنک شدن در دماى اتاق، آن را با بستنى و سس کارامل تزیین و سرو میکنیم.
نوش جان و لذت ببرید!
http://foodfa.com