فائزه سادات بحری کارشناس ارشد گیاهان دارویی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ؛گفت: گردو دارای طبع بسیار گرم و خشک است و با ویژگی دیر هضم بودن برای افراد با معده گرم مناسب نیست.
وی اظهار داشت: این خشکبار باعث سردرد و جوش دهان میشود و برای کسانی که سرفه میکنند بسیار مضر است.
وی افزود: مخلوط گردو با عسل و یا تهیه مربای آن برای افرادی که سردی مزاج کلیه دارند بسیار مفید است و اشخاصی که عادت به خوردن گردو دارند از شر بیماریهایی مانند کرم روده رهایی پیدا میکنند.
بحری با توجه به بالا بودن مواد مغذی گردو و کاهش خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا در بانوان ادامه داد: بانوان باردار میتوانند روزی یک عدد گردو میل کنند، زیرا خوردن این خشکبار مقوی سبب تقویت عمومی بدن مادر شده، ذهن جنین را تقویت میکند و همچنین باعث می شود تا پس از زایمان زیبایی پوست شکم خود را حفظ کنند.
این کارشناس گیاهان دارویی تصریح کرد: زیادهروی در مصرف گرمیجات باعث بروز سوء مزاج گرم در مادر و نهایتا بروز بیش فعالی نوزاد میشود.
وی یادآورشد: همانندی مغز گردو با مغز انسان گویای خواص آن برای تقویت ذهن است.
خبرگزاری باشگاه خبرنگاران