به گزارش خبرنگار مهر، محققان نروژی در این مطالعه، نقش هورمون تستوسترون را برای ارزیابی رابطه بین انگشت اشاره (سبابه) و انگشت حلقه مورد بررسی قرار دهند تا دریابند یک فرد چقدر در معرض هورمون تستوسترون در رحم بوده است.
کارل پینتزکا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «افراد دارای انگشت سبابه کوتاهتر از انگشت حلقه، در معرض میزان بالای هورمون تستوسترون بودهاند، از این رو دارای تواناییهای فیزیکی و ورزشی بیشتری هستند، اما در معرض اختلال بیش فعالی، اوتیسم و سندروم تورت هم قرار دارند.»
محققان در یک گروه متشکل از ۴۲ زن که انگشتان دستشان اندازه گیری شده بود بررسیهای خود را انجام دادند. به نیمی از زنان یک قطره تستوسترون و به نیم دیگر دارونما داده شد. سپس از زنان خواسته شد تا شماری از مهارتهای فکری و روانی را انجام دهند.
پینتزکا در ادامه عنوان میکند: «بیشترین تاثیر در مورد معیارهای گوناگون فیزیکی و ورزشی مشاهده شد، چراکه میزان بالای تستوسترون پیش از تولد رابطه مداومی با تواناییها و قابلیتهای بهتر در سنین بالای عمر دارد.»
به گفته وی، «ویژگی کلی این است که میزان بالای تستوسترون با تواناییهای بیشتر در زمینه مهارتهايی که مردان معمولا بهتر انجام می دهند، نظیر مهارتهای گوناگون مکانی همچون حس مسیریابی، مرتبط است.»
وی در پایان عنوان میکند: «زنانی که در مهارتهای چرخش ذهنی بهترین نمره را دریافت کردند، دارای میزان تستوسترون بالای هم در دوره جنینی و هم در دوره زندگی بزرگسالیشان بودند، درحالی که زنانی که بدترین نمره را کسب کرده بودند، دارای میزان پایین این هورمون در هر دو دوره بودند.»