- مواد لازم برای تهیه رول املت اسفناج و ژامبون:
۵ عدد تخم مرغ
٣٠٠ گرم ژامبون مرغ
نیم کیلو اسفناج
٣ قاشق غذاخوری روغن
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک به میزان دلخواه
- طرز تهیه رول املت اسفناج و ژامبون :
ابتدا اسفناجها را شسته و خورد میکنیم و همراه فلفل سیاه و ١/۵ فنجان آب روی شعله ملایم میگذاریم تا بخارپز شود. در این حین داخل یک کاسه تخم مرغها و نمک را خوب بهم میزنیم و داخل تابه که قبلا چرب کردهایم میریزیم.
وقتی یک طرف املت طلایی شد با کمک کباب برگردان و یک قاشق آن را برمیگردانیم و ژامبونها را روی آن میچینیم و سپس اسفناجها را که کاملا آب آنها را گرفته این روی ژامبونها میریزیم و پخش میکنیم و اجازه میدهیم طرف دیگر هم بخوبی برشته شود و در آخر املت را به صورت رولت میپیچیم.
نوش جان و لذت ببرید !
foodfa.com