همشهری آنلاین: به گفته محققان، زنانی که در طول بارداری ماهی چرب مصرف می‌کنند موجب می‌شوند ریسک ابتلای کودک‌شان به آلرژی‌های غذایی کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دریافتند مصرف ماهی در طول بارداری یا در طول دوره شیردهی با کاهش ریسک ابتلای کودک به آلرژی‌های غذایی، آسم، اگزما یا زکام بهاره مرتبط است.

یافته‌های تحقیقاتی محققان دانشگاه چالمرز سوئد نشان می‌دهد کودکانی که تا قبل از ۱۱ ماهگی در معرض مصرف ماهی و تخم مرغ که منابع اصلی اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند، قرار می‌گیرند کمتر در معرض ریسک ابتلا به آلرژی‌ها قرار دارند.

کارین جانسون، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به نظر می‌رسد مصرف ماهی در خانواده موجب کاهش ریسک ابتلا به آلرژی‌ها می‌شود.»

به گفته محققان کودکانی که در اوایل زندگی‌شان ماهی، تخم مرغ و آرد می‌خورند کمتر مبتلا به آلرژی‌ها می‌شوند، چراکه میزان اُمگا-۳ خون‌شان بالاتر است.

نتایج نشان داد در هنگام تولد و همچنین در سن ۴ ماهگی، کودکان سالم‌تر دارای نسبت بیشتر اسید چرب اُمگا-۳ در خون‌شان بودند. سطح اُمگا-۳ با مصرف ماهی چرب توسط مادر مرتبط است.

به گفته جانسون، مادر کودکان دارای میزان بالای اُمگا-۳ در خون‌شان در طول بارداری و شیردهی ماهی بیشتری مصرف کرده‌اند.