به گزارش خبرنگار مهر، محققان بیمارستان سنت میشل کانادا دریافتند کودکانی که شیر کامل مینوشیدند (شیر حاوی ۳.۲۵ درصد چربی) در مقایسه با کودکانی که شیر کم چرب یک یا دو درصد مینوشیدند، شاخص توده بدنیشان ۰.۷۲ واحد کمتر بود.
به گفته جاناتان مگوری، سرپرست تیم تحقیق، «این وضعیت قابل مقایسه با تفاوت بین داشتن وزن سالم با داشتن اضافه وزن است.»
محققان اینگونه توضیح میدهند کودکانی که شیرکامل مینوشند کمتر احساس گرسنگی کرده و در نتیجه میان وعدههای پرکالری نمیخورند.
همچنین کودکانی که هر روز یک فنجان شیرکامل مینوشند در مقایسه با کودکانی که روزانه سه بار شیر کم چرب یا فاقد چربی میخورند، دارای میزان ویتامین D بهتری هستند و در نتیجه از استخوانها و سیستم ایمنیشان بهتر محافظت میشود.
از آنجائی که ویتامین D محلول در چربی است، بهتر در چربی حل میشود تا در آب. از این رو شیر با میزان چربی بیشتر حاوی ویتامین D بیشتری است.
در این مطالعه محققان ۲۷۴۵ کودک ۲ تا ۶ سال را مورد مطالعه قرار داده بودند.