با وجود ماشین های ظرف‌شویی‌ خودکاری که این روزها در اکثر خانه‌ها وجود دارد و همه کارها را برای خانم‌ها آسان می‌کند، شاید شما هم یادتان رفته باشد که چگونه بصورت دستی ظرف بشویید.

حالا خیلی سریع مراحل این کار را برای شما دوره می‌کنیم.
گام یک:
سینک ظرف‌شویی را تمیز کنید.
گام دو:
سبد ظرف (جا ظرفی) را در قسمتی تمیز روی پیشخوان کابینت قرار دهید.
گام سه:
باقیمانده مواد غذایی درون ظرف‌ها، قابلمه‌ها و ماهی‌تابه‌ها را بوسیله چاقو و یا کفگیر پلاستیکی پاک کنید.
گام چهار:
ظرف‌هایی که موادغذایی از آنها پاک شده را در کنار ظروف شیشه‌ای، ظروف نقره‌ای، قابلمه‌ها و ماهی تابه‌ها، نزدیک سینک جمع کنید.
گام پنج:
سوراخ گیر(توپی) سینک را سر جایش قراردهید.
گام شش:
 شیر آب را باز کرده تا آب گرم داخل سینک سرازیر شود.
گام هفت:
دستورالعمل روی مایع ظرفشویی را بخوانید تا ببینید چقدر از آن را باید به آب اضافه کنید.  
گام هشت:
یک دوم تا 3در2 سینک را با آب گرم و کف پر کنید.
 گام نه:
ظرف‌ها را داخل سینک قراردهید.
گام ده:
ظروف را تک‌تک با اسکاچ به خوبی بشویید.
گام یازده:
ظرف‌ها را با آب گرم آبکشی کنید.
گام دوازده:
برای اینکه ظروف خشک بشوند آنها را در جاظرفی قراردهید.
گام سیزده:
اجازه دهید ظروف‌ها در مجاورت هوا خشک شوند.
گام چهارده:
سینک را از آب خالی کنید.
توصیه و هشدار:
• قبل از اینکه قابلمه‌های چرب را بشویید، ابتدا ظروف شیشه ای را بشویید.
• استفاده از دستکش لاستیکی هنگام ظرف شویی علاوه بر اینکه از دستها و ناخن‌های شما محافظت می‌کند، باعث می‌شود که بتوانید هنگام شستن و آبکشی ظروف از آب داغ استفاده کنید.
• می‌توانید برای خشک کردن ظروف از پارچه استفاده کنید.
• اگر از دستکش استفاده نمی‌کنید، بهتر است یک قاشق سوپخوری جوش شیرین به آب و کف اضافه کنید، تا پوست دستانتان نرم بماند.
• هیچ وقت چاقوها را داخل آب و کف نیندازید، زیرا ممکن است دیده نشوند.
• هنگام شستشوی دستی ظرف‌ها از پودر رختشویی و یا پودر مخصوص ماشین ظرف شویی استفاده نکنید.
• مایع ظرفشویی را از دسترس بچه‌ها دور نگه دارید.

برچسب‌ها