حالا خیلی سریع مراحل این کار را برای شما دوره میکنیم.
گام یک:
سینک ظرفشویی را تمیز کنید.
گام دو:
سبد ظرف (جا ظرفی) را در قسمتی تمیز روی پیشخوان کابینت قرار دهید.
گام سه:
باقیمانده مواد غذایی درون ظرفها، قابلمهها و ماهیتابهها را بوسیله چاقو و یا کفگیر پلاستیکی پاک کنید.
گام چهار:
ظرفهایی که موادغذایی از آنها پاک شده را در کنار ظروف شیشهای، ظروف نقرهای، قابلمهها و ماهی تابهها، نزدیک سینک جمع کنید.
گام پنج:
سوراخ گیر(توپی) سینک را سر جایش قراردهید.
گام شش:
شیر آب را باز کرده تا آب گرم داخل سینک سرازیر شود.
گام هفت:
دستورالعمل روی مایع ظرفشویی را بخوانید تا ببینید چقدر از آن را باید به آب اضافه کنید.
گام هشت:
یک دوم تا 3در2 سینک را با آب گرم و کف پر کنید.
گام نه:
ظرفها را داخل سینک قراردهید.
گام ده:
ظروف را تکتک با اسکاچ به خوبی بشویید.
گام یازده:
ظرفها را با آب گرم آبکشی کنید.
گام دوازده:
برای اینکه ظروف خشک بشوند آنها را در جاظرفی قراردهید.
گام سیزده:
اجازه دهید ظروفها در مجاورت هوا خشک شوند.
گام چهارده:
سینک را از آب خالی کنید.
توصیه و هشدار:
• قبل از اینکه قابلمههای چرب را بشویید، ابتدا ظروف شیشه ای را بشویید.
• استفاده از دستکش لاستیکی هنگام ظرف شویی علاوه بر اینکه از دستها و ناخنهای شما محافظت میکند، باعث میشود که بتوانید هنگام شستن و آبکشی ظروف از آب داغ استفاده کنید.
• میتوانید برای خشک کردن ظروف از پارچه استفاده کنید.
• اگر از دستکش استفاده نمیکنید، بهتر است یک قاشق سوپخوری جوش شیرین به آب و کف اضافه کنید، تا پوست دستانتان نرم بماند.
• هیچ وقت چاقوها را داخل آب و کف نیندازید، زیرا ممکن است دیده نشوند.
• هنگام شستشوی دستی ظرفها از پودر رختشویی و یا پودر مخصوص ماشین ظرف شویی استفاده نکنید.
• مایع ظرفشویی را از دسترس بچهها دور نگه دارید.
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۸۶ - ۱۲:۳۴
با وجود ماشین های ظرفشویی خودکاری که این روزها در اکثر خانهها وجود دارد و همه کارها را برای خانمها آسان میکند، شاید شما هم یادتان رفته باشد که چگونه بصورت دستی ظرف بشویید.