- مواد لازم برای قرابیه شکلاتی برای نوروز
کره: 200 گرم
پودر قند: یک پیمانه
روغن مایع: 3 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ: یک عدد
شکلات چیپسی سفید یا کرهای: یک دوم پیمانه
فندق (خرد شده): یک دوم پیمانه
آرد: حدود 400 گرم
پودر کاکائو : 30 گرم
- طرز تهیه قرابیه شکلاتی برای نوروز
کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا نرم و کرمی شود.
تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
آرد، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به طوري کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی حاصل شود.
ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار دستور آرد مصرف شود.
در آخر شکلات چیپسی و فندق خرد شده را نیز اضافه کنید.
از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته و در سینی با فاصله بچینید.
سینی را حدود 20 دقیقه در یخچال استراحت داده و سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
- نکات مهم در درست کردن قرابیه شکلاتی
1 . این قرابیه را میتوانید بدون پودر کاکائو نیز درست کنید که در این صورت حدود 30 گرم باید به آرد دستور اضافه کنید.
2 . به جای فندق از گردو نیز میتوانید استفاده کنید.
3 . برای تهیه این شیرینی میتوانید خمیر را در دست گرد کرده و در مغز مورد نظر غلتانده و بپزید.