تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱

همشهری آنلاین: اسیدهای چرب اومگا- ۳ که از جمله در ماهی‌های چرب وجود دارند، جزء اساسی رژیم غذایی سالم در دوران بارداری هستند.

از جمله منابع غذایی ایمن برای دریافت اسیدهای چرب اومگا-۳ می‌توان به این موارد اشاره کرد:

- ‌ماهی‌های با جیوه کم مانند ماهی آزاد (سالمون)، گربه‌ماهی، ماهی کاد یا ماهی روغن و ساردین مصرف کنید.

- از مصرف ماهی‌ها با میزان جیوه بالا مانند شمشیرماهی و کوسه ماهی خودداری کنید.

- غذاهای غنی‌شده با DHA (یک اسید چرب اومگا) بخورید و اگر دکترتان تایید از مکمل‌های DHA استفاده کنید.

- تخم‌ مرغ‌های که با جلبک‌های غنی از DHA تغذیه شده‌اند، را بخورید.