به گزارش خبرنگار مهر، محققان در مطالعه اخیر خود دریافتند دارچین موجب کاهش ریسک مشکلات قلبی-عروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب با فعالسازی آنتیاکسیدان بدن و سیستمهای ضدالتهابی شده و فرآیند ذخیره چربی را کُند مینماید.
در این مطالعه، محققان به موشها به مدت ۱۲ هفته مکمل دارچین در کنار رژیم غذایی پرچرب دادند. در پایان یافتههای زیر به دست آمد:
موشهای تغذیه شده با دارچین در مقایسه با سایر موشهايی که مکمل دارچین همراه با رژیم غذایی پرچربشان دریافت نکرده بودند، وزن کمتر و چربی دور شکمی کمتری داشتند و میزان سالم تر قند، انسولین و چربی در خونشان وجود داشت.
همچنین موشهای تغذیه شده با دارچین دارای مولکولهای کمتر دخیل در فرایند ذخیره سازی چربی و مولکولهای آنتیاکسیدان و ضدالتهابی بیشتر بودند که از بدن در مقابل آسیبهای ناشی از استرس حفاظت میکند.
از این رو محققان به مصرف دارچین بعد از وعدههای غذایی چرب تاکید دارند تا از تاثیرات منفی این نوع رژیم غذایی کاسته شود.