به گزارش همشهري آنلاين به نقل از سازمان غذا و دارو، کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: لازم است تمام نانهایی که در سوپرمارکتها و فروشگاهها عرضه میشود دارای مجوزهای بهداشتی باشند.
مهندس زهره پوراحمد افزود: در مواردی که محصول دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت و یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی باشند و با توجه به اینکه در سازمان غذا و دارو ثبت شده اند و فرمولاسیون مشخصی نیز ارائه شده لذا امکان کنترل، پایش محصول و بازرسی توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو وجود دارد.
وي ادامه داد: از آنجايي كه نانهایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم تهیه ميشوند و در سوپرمارکتها به فروش میرسند و محل تهیه آنها مشخص نیست لذا بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو به عمل نمیآید و در نتیجه احتمال وجود عوامل خطر زای میکروبی مثل کپک و مخمر و همچنین سایر عوامل خطرزا وجود دارد.