در این بخش انواع خورشهای مجلسی به همراه طرز تهیه آنها را به شما معرفی میکنيم.
در آشپزی ایرانی خورش (یا خورشت) کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده میشود. خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته میشود را در غذاهای روزانه، میهمانیها و مراسم رسمی استفاده میکنند.
در اين بخش از سايت همشهري آنلاين به معرفي خورشهاي مختلفي از جمله روش تهیه خورش به، روش تهیه خورش سیر و انار و روش تهیه خورش آلو و هویج پرداختهايم: