دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: مجله خورش یکی از بخش‌های خواندنی همشهری آنلاین است.

مجله خورش

در این بخش انواع خورش‌های مجلسی به همراه طرز تهیه آن‌ها را به شما معرفی می‌کنيم.

در آشپزی ایرانی خورش (یا خورشت) کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزی‌جات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند.

در اين بخش از سايت همشهري آنلاين به معرفي خورش‌‌هاي مختلفي از جمله روش تهیه خورش به، روش تهیه خورش سیر و انار و روش تهیه خورش آلو و هویج پرداخته‌ايم:

کد خبر 370133

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha