- مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی حلقههای نارگیلی:
کره ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
تخم مرغ يك عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۴۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
نمک مقدار كم
- مواد لازم رویه (سس کارامل):
شیر عسلی ۲۵۰ گرم
کره ۳۰ گرم
شکر قهوهای ۲ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل یک و یک دوم پیمانه
- طرز تهیه شیرینی حلقههای نارگیلی:
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیل را بیافزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید.
با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقههای نارگیلی را به مدت تقریبی ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.
حالا روی شیرینیها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.
- طرز تهیه مواد رویه:
شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیماندهاش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.
منبع: ماهنامه آشپزباشی