به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه محققان دانشگاه لیندا کالیفرنیا نشان میدهد افرادی که بیش از سه وعده در روز غذا میخورند و مفصلترین وعده غذاییشان وعده شام است در معرض ریسک داشتن شاخص توده بدنی قرار دارند که با افزایش ریسک بیماریهای گوناگون مرتبط است.
هانا کاهلئوا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «خوردن صبحانه و ناهار، حذف وعده شام، پرهیز از خوردن میان وعدههای سنگین، تبدیل صبحانه به مفصلترین وعده غذایی روز، و هیچ چیزی نخوردن در طول شب میتواند راهکاری عملی برای کنترل وزن باشد.»
در این مطالعه، تیم تحقیق بیش از ۵۰ هزار شرکت کننده را مورد بررسی قرار دادند. بدون توجه به الگوی غذایی این افراد، اضافه وزن شرکتکنندگان هرساله و تا سن ۶۰ سالگی تحت نظر بود. بعد از سن ۶۰ سالگی، اکثر شرکت کنندگان دچار کاهش وزن شده بودند.
محققان دریافتند قبل از سن ۶۰ سالگی، افرادی که در اوایل روز کالری بیشتری مصرف کرده بودند اضافه وزن کمتری داشتند.