به گزارش ايسنا، در این مطالعه 82 هزار و 772 مرد و زن ژاپنی که در فاصله سنی 45 تا 74 سال بودند و سابقه ابتلا به بیماریهای قلبی یا انواع سرطان را نداشتند از سال 1995 تا 2010 مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین این افراد بر اساس تعداد دفعاتی که در هفته وعده غذایی صبحانه مصرف میکردند تقسیم بندی شدند.
در طول این دوره 15 ساله، مجموع 3772 مورد سکته مغزی و 870 مورد بیماری کرونری قلب مشاهده شد. بررسیها نشان میدهد افرادی که هیچ گاه صبحانه مصرف نمیکنند بیشتر دچار بیماریهای قلبی و سکته مغزی میشود و این احتمال در افرادی که به خوردن وعده غذایی صبحانه عادت دارند پایینتر است.
به گفته پزشکان ژاپنی، افراد حاضر در این مطالعه که هر روز صبحانه مصرف میکردند در مقایسه با افرادی که این وعده غذایی را نادیده میگرفتند، فشارخون بالاتری دارند.
به گزارش وب امدی، همچنین معلوم شد افرادی که از خوردن صبحانه خودداری کردهاند عادتهای ناسالم دیگری هم داشتهاند.
نظر شما