تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۸۶ - ۱۷:۰۶

همشهری آنلاین: استفاده از باترمیلک در تهیه غذاهای مختلف به ویژه پن‌کیک‌ها و غذاهایی برای صبحانه کاربرد زیادی دارد.

در برخی کشورها این محصول به صورت آماده فروخته می‌شود اما برای تهیه باترمیلک در خانه هم راه‌ ساده‌ای وجود دارد.

برای تهیه باترمیلک در خانه کافی است یک فنجان سر پر شیر معمولی را با یک و سه چهارم قاشق غذاخوری خامه یا یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید.

این مخلوط را خوب به هم بزنید و بگذارید در هوای اتاق حدود 15 دقیقه بماند. پس از 15 دقیقه شیر می‌بندد. باترمیلک را در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده خوب به هم بزنید.

به جای یک فنجان شیر می‌توانید از مخلوط سه چهارم فنجان ماست ساده و یک چهارم فنجان شیر استفاده کنید.

برچسب‌ها