تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۸

همشهری آنلاین: میوه و سبزی خام مواد مغذی و ویتامین‌های حیاتی را فراهم می‌آورند، اما ممکن است حامل میکروب‌های زیانباری مانند سالمونلا و ای کولای هم باشند.

برای انتخاب و نگهداری میوه و سبزی به این نکات توجه کنید:

- میوه‌ها و سبزی‌هایی را انتخاب کنید که له‌شده یا آسیب‌دیده نباشند.

- میوه‌ها و سبزی‌های خرد نشده را در جایی سرد نگهدارید. آن‌ها را در یخچال نگه‌داری کنید یا رویشان یخ بگذارید.

- پیش و پس از آماده کردن میوه و سبزی دست‌هایتان، چاقوها و تخته برش و پیشخوان را بشویید.

- میوه‌ها و سبزی‌های خام را پیش از خوردن، بریدن یا پختن بشویید.

- حتی میوه‌ها و سبزی‌های با پوست را باید بشویید تا هنگام پوست کندن میوه یا سبزی آلوده نشود.