مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: میوه و سبزی خام مواد مغذی و ویتامین‌های حیاتی را فراهم می‌آورند، اما ممکن است حامل میکروب‌های زیانباری مانند سالمونلا و ای کولای هم باشند.

برای انتخاب و نگهداری میوه و سبزی به این نکات توجه کنید:

- میوه‌ها و سبزی‌هایی را انتخاب کنید که له‌شده یا آسیب‌دیده نباشند.

- میوه‌ها و سبزی‌های خرد نشده را در جایی سرد نگهدارید. آن‌ها را در یخچال نگه‌داری کنید یا رویشان یخ بگذارید.

- پیش و پس از آماده کردن میوه و سبزی دست‌هایتان، چاقوها و تخته برش و پیشخوان را بشویید.

- میوه‌ها و سبزی‌های خام را پیش از خوردن، بریدن یا پختن بشویید.

- حتی میوه‌ها و سبزی‌های با پوست را باید بشویید تا هنگام پوست کندن میوه یا سبزی آلوده نشود.

 

 

کد خبر 401572

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha