تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۲

همشهری آنلاین: شستن دست‌ها با آب گرم و صابون راهی مؤثر برای پیشگیری از انتشار میکروب‌ها است.

این زمان‌های مهم از لحاظ شستن دست‌ها را به یاد داشته باشید:

- پیش و پس از تهیه غذا و در حین تهیه غذا.

پیش از غذا خوردن.

- پیش و پس از مراقبت از فرد بیمار.

- پیش و پس از درمان زخم.

- پس از رفتن به توالت.

- پس از عوض کردن پوشک بچه و پاک کردن کودکی که به توالت می‌رود.

- پس از عطسه، سرفه و فین کردن.

- پس از لمس حیوانات، غذای حیوانات یا فضولات حیوانات.

- پس از دور انداختن زباله‌ها.