همشهری آنلاین: زنان باردار و نوزادان آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به بیماری‌های منتقل‌شونده بوسیله غذا دارند.

برای پیشگیری از دچار شدن زنان باردار و شیرده به بیماری‌های منتقل‌شونده بوسیله غذا به این توصیه‌ها عمل کنید:

- دست‌هایتان و سطوح را به طور مکرر تمیز کنید.

- غذاها را برای جلوگیری از انتشار آلودگی جدا نگهدارید.

- غذاها را در دمای مناسب بپزید. از دماسنج گوشت استفاده کنید تا مطمئن شوید گوشت حرارت لازم هنگام پختن را دریافت می‌کند.

- غذاها را به طور فوری و مناسب سرد کنید.