- مواد لازم:
سینه مرغ متوسط بدون پوست و استخوان: 4 عدد
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
روغن زیتون یا کانولا: 3 قاشق چایخوری؛ تقسیم شود
پیاز ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه
سیر: 3 حبه، ریز خرد شده و له شود
آرد: 2 قاشق چاخوری
شوید خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری،تقسیم شود.
آب لیمو،یک قاشق غذاخوریآب مرغ کم نمک، یک پیمانه
- طرز تهیه:
زمان آماده سازی:30 دقیقه
زمان آماده شدن:30 دقیقه
هر دو طرف سینههای مرغ را نمک و فلفل بپاشید. یک و نیم قاشق چایخوری روغن را درون تابهای بزرگ روی حرارت متوسط - بالا بریزید. مرغ را به درون تابه اضافه کنید و حدود سه دقیقه هر طرف آن را یا تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ شود حرارت دهید.مرغ را درون یک دیس منتقل کرده و آن را درون یک فویل قرار داده تا کمی نرم شود.
حرارت را رو به متوسط کاهش داده، یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقی مانده را به قابلمه اضافه کنید. سیر و پیاز را درون قابلمه اضافه کرده و حدود یک دقیقه آنها را هم زده و بپزید. آب مرغ، یک قاشق غذاخوری شوید و آرد و آب لیمو را درون یک پیمانه اندازه گیری خوب با هم ترکیب کرده و به قابلمه اضافه کنید.
سپس آنها را بپزید و هر چند وقت یکبار آنها را هم بزنید و بگذارید حرارت دیده ( به مدت 3 دقیقه) و کمی غلیظ شود.
مرغ را با هر مقدار آب جمع شده در آن به درون قابلمه برگردانده، حرارت را کم کرده و بگذارید کم کم یا تا حدود 4 دقیقه درون قابلمه حرارت دیده و بپزد.
مرغ را درون سینی مورد نظر منتقل کرده و سس آماده شده در تابه را با نمک و فلفل طعم دار کرده و با قاشق روی مرغ بریزید.
در انتها روی مرغ را با یک قاشق باقیمانده از شوید، تزیین کنید.
منبع: تلگراف