- مواد لازم:
سرکه بالزامیک: یک چهارم پیمانه
سیر خرد شده: دو حبه
چاشنی ایتالیایی: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 120 گرم
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- روش تهیه:
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان تهیه: یک ساعت و 25 دقیقه
درون کاسهای، روغن، سرکه، سیر، چاشنی ایتالیایی و نمک و فلفل را خوب با هم ترکیب کنید.
سپس مرغ را درون ظرف کم عمقی قرار داده و موادی که قرار است درون آن خوابانده شود به ظرف اضافه کرده و درون یخچال حداقل به مدت یک ساعت و حداکثر 12 ساعت قرار دهید. پس از گذشت این مدت، آن را از یخچال بیرون آورده و با یک دستمال آن را خشک کنید.
گریل را روی حرارت متوسط رو به بالا با دمای 165 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. سپس هر طرف مرغ را به مدت 4 تا 8 دقیقه حرارت دهید.
نکاتی که از قبل باید رعایت شود:
- روی موادی که قرار است مرغ درون آن خوابانده شود را بپوشانید. این مواد به مدت سه روز درون یخچال قابل نگه داری است .
- مرغ را تا مدت 12 ساعت درون مواد میتوانید بخوابانید.
منبع: تلگراف
نظر شما