داخل تاکو میشود چیزهای متنوعی قرار داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه
ملیت: مکزیکی
مناسب برای: 4 نفر
وعده غذایی: ناهار و شام
- مواد لازم:
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوری
سينه مرغ: يك عدد
نمك: به میزان لازم
فلفل سیاه: به ميزان لازم
روغن گیاهی: به ميزان لازم
نان ترتیلا: 6 عدد
خامه ترش يك چهارم پيمانه
كاهوي خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
پنير فتا: 3 قاشق غذاخوری
تاکو معمولاً با دست خورده میشود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم میکنند.اين بار قصد داريم تا روشی ساده، آسان و سریع برای پخت تاکوی مرغ را به شما آموزش دهیم.
- آماده کردن مواد برای تهیه مینی تاکوی مرغ:
۱- از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.
۲- در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.
۳- کاهو رو خرد کنید.
۴- پنیر رو تکه تکه کنید.
مینی تاکوی مرغ از مجموعه دستورغذاییهای فود نتورک هست که در اينجا طرز تهیه آن را برای شما آماده کردهایم.
- از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن زیتون را روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. مرغ را در سینی فر بگذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغز پخت شود، در فر بپزید. مرغ را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن، مرغ را ریش ریش کنید.
- در ماهیتابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بگذارید و نان را رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها را تا از همه طرف طلایی شوند برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندانها را از تاکوها خارج کنید.
- تاکوها رو به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکههای پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.
نظر شما