تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰

همشهری آنلاین: اسیدهای چرب اومگا -۳ موادی ضروری هستند که بدن خودش نمی‌تواند آنها را بسازد و باید از راه غذا دریافت شوند.

ماهی، مواد غذایی گیاهی و مکمل‌ها از مله بهترین منابع اسیدهای چرب اومگا-۳ هستند..

در افرادی که سابقه بیماری قلبی ندارند، خوردن دو وعده ماهی در هفته می‌تواند اسیدهای چرب اومگا-۳ مورد نیاز را فراهم آورد. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که اسیدهای چرب اومگا-۳ می‌توانند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کنند.

اما نباید در مصرف مکمل‌های اسیدهای چرب اومگا-۳ افراط کرد، زیرا مصرف سه گرم اسید چرب اومگا-۳ یا بیشتر در روز می‌تواند اثرات منفی بهداشتی ایجاد کند.

اسیدهای چرب اومگا-۳ اثر ضدالتهابی دارند و به همین علت است که به سلامت قلبی - عروقی کمک می‌کنند، چرا التهاب نقش مهمی در ایجاد بیماری‌های قلبی دارد.

اما مصرف بیش از حد مکمل‌های اومگا-۳ ممکن است باعث اختلال کارکرد دستگاه ایمنی شود و توانایی بدن در مبارزه با میکروب‌ها را دچار اشکال کند.